skip to Main Content

VARFÖR SEDIN & Co?

Säkerhet
Först

Säkerhet är vår högsta prioritet. Vi upprätthåller de högsta säkerhetsstandarderna och skapar en trygg miljö för våra arbetare och din egendom.

Personlig
Kundvård

Våra klienter är inte bara ännu ett projekt; de är partners. Vi tillhandahåller dedikerade projektledare och personlig service för att säkerställa nöjdhet vid varje steg.

Anpassad
Design

Ditt drömprojekt är unikt, och så är vårt tillvägagångssätt. Vi skapar anpassade designlösningar som passar perfekt din vision och dina behov.

Beprövad
Erfarenhet

Med en historia av framgångsrika projekt och nöjda klienter talar vårt rykte för sig självt. Du kan lita på oss för att föra ditt projekt till liv med expertis och excellens.

LITE OM OSS

Under årens lopp har Sedin & Co AB byggt upp en unik kunskapsbank med 1 000-tals genomförda projekt tillsammans med våra övriga verksamheter vilket skapar trygghet över tid för dig som är kund hos oss.

Vårt främsta område är badrumsbyggnation, där vi efter att ha utfört över 800 styckebadrum känner att vi faktiskt har en solid erfarenhet att stå på.

Vi utför dock det mesta inom renovering, ombyggnad och service, exempelvis fönster och dörrbyte, fasadrenovering, takomläggning, köksrenovering och mycket mer.

Vi ser fram emot att
komma igång med ert projekt!
Inget projekt är för litet för att inte ses som en möjlighet eller för stort för att inte ses som en utmaning.
Back To Top